Bedrijf
Regio

Disclaimer

 

De verantwoordelijkheid voor Buzzfacts ligt bij Buzzfacts Holdings B.V. in Nijmegen (NL).

Buzzfacts wil ervaringen met en waarderingen van bedrijven laten delen en is daarbij zelf geen partij. Buzzfacts biedt de informatie aan als service voor haar bezoekers en stelt deze, voor zover de informatie rechtstreeks van de Buzzfacts webredactie komt, met de grootst mogelijk zorg samen. Buzzfacts betracht de uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en vermelden van de informatie, maar kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden of onvolledigheden.

Buzzfacts is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bijdragen van derden op deze site. Bijvoorbeeld voor reacties of commentaar van leden en gebruikers van Buzzfacts. Deze reacties geven niet altijd de opvattingen of standpunten van Buzzfacts weer, maar zijn de persoonlijke mening van de schrijvers. Buzzfacts aanvaardt hiervan geen aansprakelijkheid. Buzzfacts kan evenmin verantwoordelijk worden gesteld voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door leden of bezoekers van Buzzfacts. Gebruikers van de site kunnen door Buzzfacts worden benaderd over de toepassing van de webregels.

Buzzfacts is niet aansprakelijk voor de inhoud of activiteiten van de sites waarvan Buzzfacts links bevat.

Buzzacts kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de informatie die door de leden en licentiepartners in de profielen is aangegeven. Buzzfacts-licentiepartners verbinden zich jegens Buzzfacts waarheidsgetrouw, volledig en concreet te informeren omtrent bedrijven en producten zonder dat Buzzfacts hierop rechtstreeks kan worden aangesproken.

Buzzfacts kan niet aansprakelijk worden gesteld door schade, van welke aard dan ook, die ontstaat of verband houdt met het gebruik van deze site of met de al dan niet gedeeltelijk en of tijdelijke onmogelijkheid buzzfacts.nl te kunnen raadplegen.

 
sluiten   
E-mailadres


Wachtwoord


Aanmelden
Wachtwoord vergeten