Bedrijf
Regio

Wat is Buzzfacts

 

Buzzfacts wil op een profiel van ondernemingen en bedrijven een overzicht geven van de feiten en achtergronden, waarderingen en referenties van klanten en de buzz op interactieve internetposities.
Buzzfacts maakt het daarmee gemakkelijker om in beeld te krijgen met wie u zaken doet. Voor investeerders, opdrachtgevers, ondernemers en consumenten.

Reviews, Referenties, Reputaties: Buzzfacts, with compliments
Iedereen kan een profile aanmaken van een bedrijf, mits er minimaal zes feitelijke gegevens kunnen worden ingevuld, inclusief naam, de vestigingsplaats en de branche. Als een profiel door Buzzfacs is toegelaten kan in principe elke klant of relatie van het betreffende bedrijf een waardering en een referentie afgeven. Bijvoorbeeld de complimenten voor een uitstekende samenwerking!

Hoe ontstaan complete profielen?
In de aanzet is elk profiel meestal een globaal overzicht van – beperkte – feitelijke informatie (FACTS) en een enkele review, waardering en soms een link naar discussies en kritieken op social media (BUZZ)

Een Buzzfacts profiel kan gaandeweg groeien doordat (andere) gebruikers, die bekend zijn met het bedrijf, gegevens aanvullen en waarderingen plaatsen.

Kan een bedrijf zelf gegevens plaatsen of corrigeren?
Alleen in de kop van een profiel (Identity) en bij de FACTS kan een bedrijf de volledigheid en de juistheid van haar profiel aanvullen en zelf beheren.
Meer informatie daarover vindt u hier

De BUZZ komt van discussies op andere social media, of van klanten en kan door het bedrijf niet worden verwijderd of gecorrigeerd.

Kan iedereen zonder beperking commentaar leveren of klachten plaatsen?
Klanten en relaties kunnen onbeperkt referenties plaatsen en waarderingen geven om een zo transparant mogelijk profiel te schetsen op Buzzfacts.
Er gelden regels voor het gebruik van Buzzfacts, zie ons webreglement
Men hoeft niet per se in te loggen met een ledenprofiel om commentaar te leveren en men kan een fantasienaam gebruiken, maar bij Buzzfacts moet een e-mailadres bekend zijn. Dit om te voorkomen dat er BUZZ wordt geplaatst die niet werkelijk van klanten of relaties komt van het betreffende bedrijf.

Voor service of meer vragen gebruik ons contactformulier.


 
sluiten   
E-mailadres


Wachtwoord


Aanmelden
Wachtwoord vergeten